Hvorfor Bruke Duftfukter


Å leve med tørr og kjedelig luft om vinteren kan suge både helsen og livskraften ut av de fleste. Å være nedfor, stresset, ha lite energi eller lide av et redusert immunforsvar kan gjennomgås året rundt. Med et pent og behagelig design som passer perfekt i de nordiske hjem, tar våre Duftfuktere både Luftfukting og Aromaterapi til nye høyder.

Vi har derfor laget en liste over 10 fordeler ved å bruke en Luftfukter etterfulgt av en liste over 10 fordeler ved å benytte seg av Eteriske Oljer (Aromaterapi).  

10 Grunner til hvorfor du bør eie en Luftfukter.

Det reduserer risikoen for infeksjoner. Virus og bakterier kan ikke reise så godt i fuktig luft. En luftfukter kan bety forskjellen mellom å få influensa i vinter og å holde seg frisk.

Mykere og friskere hud. Kald og tørr luft, suger fuktighet fra huden din. Noe som forårsaker alle slags problemer, inkludert tørrhet, sløvhet, flaking og akselerert aldring. En luftfukter kan bidra til å forhindre alle disse skadelige effektene, og hjelpe deg med å opprettholde det glødende, livlige utseendet hele året. 

Komfortable bihuler. Du vet den tørre, stramme følelsen du får i nesen din om vinteren? Selv om du ikke lider av en forkjølelse (det er verre når du gjør det), kan vinterluft tørke ut bihulene dine og senke motstanden mot bakterier og virus. Sov med en luftfukter og våkne med en mer komfortabel nese og hals!

Raskere healing. Si at du ender opp med en forkjølelse, en sinusinfeksjon eller influensa. En luftfukter vil forkorte lidelsen. Å holde nesegangen og halsen fuktig, vil hjelpe deg å helbrede raskere, og vil redusere symptomer som hoste og nysing.

Sunnere husplanter. Planter hjelper med å trekke toksiner ut av luften. Men de kan lide i tørr vinterluft. Har du lagt merke til at jorda er mer tørr enn vanlig? Ser bladene tørre og syke ut? En luftfukter kan bidra til å holde husplantene sunne, noe som bidrar til å holde deg frisk også!

Beskytter tremøblene. Tørr luft kan skade tremøbler, så vel som lister og dører, slik at de kan splitte og sprekke. En luftfukter kan bidra til å bevare treverkets integritet, og vedlikeholde møblene dine i årene som kommer.

Ingen grov morgenstemme. Lyder du ofte som en bjørn om morgenen? Det er tørr luft som når stemmebåndet ditt. Lyd mer som ditt normale jeg når du våkner med en luftfukter i soverommet ditt!

Redusert strømforbruk. Visste du at fuktig luft føles varmere enn tørr luft? Det er sant. Hvis du legger til litt fuktighet i luften, vil det føles varmere, noe som kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket ditt i vinter.

Færre elektriske støt. Ingen liker et statisk elektrisk støt, spesielt ikke katten! Men du har kanskje lagt merke til at om vinteren er det vanskeligere å unngå det. Det er den tørre luften igjen. Bruk en luftfukter og la lynet være ute.

Bedre søvn. Hvis du eller en partner snorker, kan en luftfukter hjelpe. Vi har en tendens til å snorke mer om våre bihuler og hals er tørre. Et fuktig miljø har også en tendens til å føles varmere og mer komfortabel, noe som kan oppmuntre til god natts søvn.

Og det er jo bra! Men hvilken effekt vil du få av å puste inn Aroma fra Eteriske Oljer?

10 Grunner til hvorfor Alle Hjem burde eie en Aroma Diffuser. 

Avslapning og søvn. En av de beste og mest kjente bruksområder for eteriske oljer er deres evne til å hjelpe deg å slappe av på slutten av en hard dag. Mens det er flere andre metoder for å få de beroligende oljene fra flasken inn i blodstrømmen din, hvor de begynner å jobbe med magien, er duftfukteren langt den enkleste og lengstvarende av dem alle. Ha en på kontoret for å hjelpe deg med å slappe av i lunsjpausen. Ha en duftfukter klar til å gå med et trykk på en knapp når du kommer hjem fra jobb om kvelden. Sett en på nattbordet for å hjelpe ditt sinn og din kropp til å slappe av, slik at du kan sove bedre om natten. Anbefalte oljer: Kamille, Lavendel, Salvie

Humøret øker. Akkurat som en Duftfukter kan hjelpe deg med å bli kvitt stress, kan de også brukes til å skape en energisk stemning. Dette er ikke bare bra for når du føler deg trist eller deprimert. Du kan bruke duftfukteren til å inspirere god stemning, for å sette en positiv atmosfære for forretningsmøter og sosiale sammenkomster, for å hjelpe deg med å komme igang på en sløv morgen, eller til og med skape en romantisk atmosfære. Anbefalte oljer: Søt Appelsin, Jasmin, Rose, Furunål, Sandeltre, Vanilje

Beskyttelse mot sykdom. Bruk av en Duftfukter i hjemmet eller kontoret er en fin måte å holde forkjølelse, influensa og andre ubehagelige sykdommer i sjakk som fungerer på to nivåer. Først er mange eteriske oljer kraftig antimikrobielle, og når de blir introdusert til luften i tåkeform, kommer de organiske forbindelsene i oljene i direkte kontakt med luftbårne patogener før de kan invadere kroppen din. For det andre kan eteriske oljer også brukes til å øke immunforsvaret. Anbefalte oljer: LimeTetre, Salvie, Rosmarin, Grapefrukt, Sitron, Timian

Hjelper deg å puste. Eteriske oljer er gode til å redusere betennelse og overbelastning i tette luftveier for å hjelpe deg å puste lettere. Hvis du er utsatt for allergi eller andre pustevansker, kan du prøve å diffusere eteriske oljer i rommet ditt (eller rom) hvor du bruker mest tid. Anbefalte oljer: Peppermynte, Rosmarin, Sitron, Eucalyptus

Smertelindring. Mens de fleste vil be deg bruke eteriske oljer direkte på kroppen for smertelindring, kan du også bruke en duftfukter for å utvide virkningene. Denne metoden er en utmerket måte å bekjempe vedvarende smerter som for eksempel er forårsaket av hodepine, ømme ledd og overarbeidede muskler. Anbefalte oljer: Ingefær, Kamille, Lavendel, Eucalyptus, Salvie, Rosmarin, Bergamot

Forbedre kognitiv funksjon. Å bruke eteriske oljer i en duftfukter er en svært effektiv måte å overbelaste hjernens celler på. Igjen, denne effekten fungerer på flere nivåer. For det første har mange eteriske oljer adaptogene egenskaper - noe som betyr at de virker beroligende når du er stresset, men de kan også gi deg en oppkvikkende effekt når du føler deg nede eller treg. Ved å utjevne humøret ditt, vil oljene i luften hjelpe deg å fokusere. Det er også flere eteriske oljer som er kjent for sine kraftige evner til å balansere kroppens hormoner. Med vanlig bruk kan disse oljene faktisk bidra til å helbrede de underliggende årsakene som er ansvarlige for å hemme kognitiv funksjon. Anbefalte oljer: Peppermynte, Eucalyptus, Sitron, Furunål

Sikkert alternativ til lys og røkelse. Hvis du har kjæledyr eller små barn, kan brennende stearinlys eller røkelse være en potensielt farlig praksis. Med en eterisk oljediffusor kan du høste fordelene med aromaterapi - og til mye større effekt - uten risiko for forbrenning, voksutslipp eller andre ulykker. Anbefalte oljer: Hvilkensomhelst

Holde insekter unna. Om problemet er mygg, husfluer, fruktfluer eller møll. Kan du bruke eteriske oljer i diffusoren for å hindre at disse irritasjonsmomentene kommer inn i hjemmet ditt. Anbefalte oljer: Fedd, Sitrongress, Rosmarin, Sedertre 

Holder deg avkjølt om sommeren. I varmen i sommermånedene, kjører klimaanlegg hele dagen og hele natten, og det er en sikker måte å sende din strømregning gjennom taket. I stedet prøver du å diffusere dine favorittskarpe, kjølige minty-eteriske oljer i rommene der du bruker mest tid til å hjelpe deg med å slå varmen. Anbefalte oljer: Peppermynte, Eucalyptus, Grønnmynte(Spearmint), Vintergrønn 

Du sparer penger. Så langt har vi dekket de ni viktigste grunnene til at det å eie duftfukter er en investering i helse og velvære, men det er mer enn bare det. Med mange bruksområder for eteriske aromadiffusorer i hjemmet som i siste instans fører til mindre legebesøk, reduserer elregninger, færre kopper kaffe og bedre produktivitet. Vil du snart oppdage at denne praktiske lille enheten også er en pengesparer!

Det var over 20 gode grunner til å skaffe deg en Duftfukter! Det finnes enda flere, i tillegg til at du får med deg en behagelig lysterapi på kjøpet (LEDlys, 7 forskjellige farger som skifter automatisk). 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt (nederst på førstesiden) for å få oppdateringer om både oljer og nye produkter. 


196
Verified Reviews