Om Produktene/Brukermanual


Luftfuktere med herlig aroma til hjemmet. Duftfuktere! 

Når høsten/vinteren smyger seg inn over det norske landskap. Så tenker nordmenn ganske ofte på én bestemt ting, og det er ild!

Det går da i peis, ovn, oljefyring, elektrisk oppvarming og alt annet som varmer opp og tørker ut den absolutte fuktigheten i inneluften vår. Når den tørre luften som kommer inn utenifra blir oppvarmet i tillegg, reduseres den relative fuktigheten i luften, og luften blir tørr. Les mer om Absolutt og Relativ fuktighet. Tørr luft skaper all slags irritasjoner og ulemper. Irritert og tørr hud er en av "kjendisplagene", men tørre og irriterte slimhinner/neseganger samt snorking og astma, er blant mange av de mest kjente. En Duftfukter er med på å gjenopprette fuktigheten i luften og skaper en beroligende atmosfære i hjemmet, noe som er godt for både kropp og sjel.  

Hele året drar vi på jobb, oppdrar barn, stresser hit og dit mens vi ønsker at døgnet hadde flere timer. Stress er årsaken til mange kjente plager og sykdommer, da er det deilig å vite at man kan komme hjem og nyte aromaterapi på sitt beste. Ved å tilføye hjemmet herlige aromaer fra 100% naturlige og sunne eteriske oljer, kan man snu både en stresset hverdag og en dårlig dags form over til et behagelig og friskt sinn som helbredes. Hver olje har sine unike egenskaper, sjekk derfor ut vårt sortiment her og finn ut hvilke oljer som passer deg og din hverdag best. Med en Duftfukter tilgjengelig, sikrer du både deg og dine, et sunt hjem året rundt.

Les mer om fordelene man får ved å ha en bedre Inneluft, og ved å benytte seg av Aroma. Listen finner du i "Hvorfor Bruke Duftfukter".

Duftfuktere passer perfekt på soverom, kjøkken, stue, kontor, på spa-avdelinger, hotellrom, resepsjoner, treningsstudio, barnehager, sykehjem, sykehus etc. Mulighetene er uendelige.

NB! NB! Små dyr som kanarifugler, undulater, katter og små hunder bør ikke være i samme rom samtidig samtidig som duftfukteren er i bruk. Dette fordi de har en unik fysiologi, og kan ikke metabolisere de fleste essensielle oljer som vi kan. Vi foreslår at du snakker med en holistisk veterinær før du bruker essensielle oljer på eller rundt dem da det kan skade dem om det ikke benyttes riktig.

Med en Duftfukter vil du opprettholde den gode inneluften og i tillegg få tilført en fantastisk god duft som gir deg den ekstra gode følelsen du fortjener gjennom dagen og hele kvelden. I tillegg kan du bruke Duftfukteren som en beroligende lampe, da stort sett alle våre modeller kan skifte automatisk mellom 7 digge farger i form av LEDlys. 

Våre produkter er en Luftfukter og Aroma diffuser i ett. De gjør om vannet til en kald tåke som fukter luften, i tillegg sprer de herlige Eteriske Oljer ut i rommet. Resultatet blir en frisk luft det er deilig å puste i, samtidig som du kan nyte effekten av Aromaterapi hvor enn du måtte ønske. Derfor kalles de Duftfuktere!

 

1. Ta enkelt av lokket

2. Sett inn strøm eller usb ledning

3. Hell i vann (med koppen som medfølger) og 2-3 dråper Eteriske Oljer ved behov

4. Sett på lokket igjen

(Obs, Knapper og Instillinger kan variere på modellene, les alltid den medfølgende bruksanvisningen før bruk)

5. "Mist" Knappen til høyre: - Press på knappen til du får ønsket brukstid (1t, 3t, 6t, eller ON som gir uavbrutt bruk, den skrur seg automatisk av når det går tomt for vann). - Hold knappen inne for å endre styrke på tåken. (Et pip for høy styrke, To pip for lav styrke).

6. "Light" Knappen til venstre (LED aromalys): - Press på knappen for å sette på Lys og press igjen gjentatte ganger for å stille hvilken farge du ønsker og intensiteten. Et av fargevalgene er at den skifter automatisk i de 7 forskjellige fargene. (Farge/Sterk/Svak) - Hold knappen inne for å skru av lys. 

Etter å ha brukt duftfukteren i 3-5 dager, vennligst rengjør produktet som følgende:
1. Ta ut strømpluggen fra produktet og fjern coveret/toppen.
2. Hell ut alt vannet fra tanken.
3. Tilfør en liten mengde med oppvaskmiddel og varmt vann. Bruk en vattpinne/qtips for å rengjøre den forsiktig og så en vaskeklut for å tørke den lett.
4. Følg bildet/illustrasjonen nedenfor for å unngå at vann kommer i kontakt med luftuttak, hell ut vann slik det er illustrert til venstre, ikke høyre. OBS: Hvor luftuttaket befinner seg kan variere fra modell til modell. Sjekk først hvor den befinner seg og hell ut vannet fra motsatt side. 
5. Ikke bruk andre syrer eller vaskemidler med enzymer, da dette kan gi fra seg giftige gasser eller forårsake funksjonsfeil.
PS: Bruk et mildt oppvaskmiddel.

IllustrasjonHelleutvann

Lekkasje ved uhell

I tilfelle duftfukteren skulle bli skumpet borti eller tippe over ved bruk, vennligst følg anvisningen under for å unngå funksjonsfeil: 
1. Ta ut strømpluggen fra produktet og fjern coveret/toppen.
2. Hell ut alt resterende vann fra tanken. 
3. Rist duftfukteren forsiktig for å tømme vannet og la apparatet lufttørke i 24 timer. 

IllustrasjonVeduhell

Husk: Tøm og tørk duftfukteren minst en gang i uken for å opprettholde luftkvaliteten og for å unngå muggdannelser. 

Ved bruk av Eteriske Oljer får du din egen aromaterapi i hjemmet.

Vi har laget en liste over fordelene man får både ved å ha en bedre Luftfuktighet, og ved å benytte seg av Eteriske Oljer. Listen finner du i "Hvorfor Bruke Duftfukter".

I Pakken


196
Verified Reviews